Tones lille hjørne
Nye negler!

 • 30.04.2016, 08:42

Åå, jeg vet ikke om dere husker det, men i "Kvantitet fremfor kvalitet?" nevnte jeg at jeg mest sannsynlig skulle få gellack lagt gratis "snart". Grunnen var at geleen falt av, hele.

Så ble det jo litt senere, nevnt i "En grønn tråd", at jeg ønsket neglelakk i en spesifikk farge. Jeg visste ganske godt hvordan jeg ville neglene mine skulle se ut på den store dagen.

Jeg ønsket naturlige negler, som ikke skrek "Se på meg". Men jeg ønsket også at jeg er gjennomført til spissen. Litt grønt på neglene, men ellers helt vanlig. Jeg sendte to bilder av eksempler på "sånn vil jeg ha, men litt annerledes!" og hun startet å undersøke! Fant glitter, større folieflak (?), neglelakker! Og sa vi kunne prøve det når jeg uansett skulle få prøvd ny gellack for å se om det er negla mine som preller det av, eller hva.

Og jeg ble såå fornøyd! På veien hjem måtte jeg studere dem, og bare bli så glad. De er jo perfekte! Det ser ut som tuppene bare er dyppet litt i grønt glitter, og ahh. Ja, nå er alt i boks med tanke på negler!

Så sa hun at jeg må passe på dem i tiden før, så de vokser seg fine og lange.. Får se hvordan det går. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at da tar jeg typisk nok og brekker alle. Eller kanskje hele neglen detter av.

#TogG


 • Publisert i bryllup • Skriv en ny kommentar


  Litt om Tones liv. Ei helt normal person fra Hønefoss.  Arkiv


  Designet av (men modifisert av Tone)  hits