Tones lille hjørne
Jeg er hun som aldri kommenterer

 • 19.04.2016, 11:07

Jeg bruker flere timer på blogg hver dag. Men likevel tror jeg at antall kommentarer jeg har lagt igjen på blogger ikke er tosifret. Jeg følger nesten 50 blogger på bloglovin. og selv innlegg med reklame fra kelly og shai går jeg inn på. Det er i tillegg rundt 20 blogger jeg sjekker rundt en gang i uken, uten å faktisk følge på bloglovin. Så hvorfor kommenterer jeg ikke? 

Fordi nesten alle kommentarer er teite. Jeg føler aldri jeg har noe vettu å si. Rundt 75% av kommentarer på en blogg er at man er fin, også har en lenke til sin egen blogg. Det er ikke sånn jeg vil ha det!

Jeg har fått rundt 20 kommentarer på denne bloggen, med mine egne er jeg på 33 per nå. Bare 8 av kommentarene er typiske "Jeg leste ikke innlegget, man kan du lese min blogg?" og det er ganske bra synes jeg. 

Men til gjengjeld har jeg da fått noen kjempefine kommentarer, og når jeg leser de.. Da får jeg dårlig samvittighet. Jeg tenker at sånne kommentarer, sånne vil jeg også kunne gi! Det føles som om jeg har fått en ny bestevenn, og jeg gliser fra øre til øre i fem minutter! Og ikke nok med det, men kommentarer som IKKE ber meg om å lese en blogg gjør at jeg får lyst til å lese den. Med andre ord, i går fikk min bloglovin en ny blogg å følge med på: Bambis sin blogg! Greit nok, jeg bryr meg ikke om hår og hest, men he hey! Skriver ikke som en fjortis og gøy å følge med på. Så nå har jeg en ny bestevenn, så får vi se hvor lang tid det tar før hun merker det og sier at jeg tar feil.

I mellomtiden skal jeg prøve å kommentere mer, men tviler.. blir nok heller lusking og stalking for meg!


 • Publisert i Blogg • frekkfrue

  19.04.2016 kl.23:14

  Hehe..enig. Kommentarer er dritvanskelig. Har lest noen av innleggene dine og du skriver eldig bra! Stalking er undervurdert:)

  toniou

  20.04.2016 kl.09:16

  frekkfrue: Haha, takk. :D

  Skriv en ny kommentar


  Litt om Tones liv. Ei helt normal person fra Hønefoss.  Arkiv


  Designet av (men modifisert av Tone)  hits