Tones lille hjørne
Da jeg og pappa var i Tyrkia!

 • 26.04.2016, 11:46

Jeg sa jo ørten ganger, at jeg skulle komme med innlegg fra Tyrkia-turen jeg hadde med pappa. Men det har liksom blitt glemt.. Og nå husker jeg ikke stort. Men heey, jeg tok i motsetning til vanlig og lagret noen snapper! Så her kommer dem, med litt info.. Wooo, smart jeg.

Dette var da på slutten av ferien våres. Hvorfor poster jeg det bildet først? Nei, det vet ikke jeg heller. Men hotellet vi var på var kontant-løst, det vil si ved innsjekk fikk vi ett kort. Hver gang vi skulle ha mat, på kiosken på hotellet, ha noe i baren osv. måtte vi dra kortet, og skrive under. Siden både jeg og pappa er kontrollfreaker, tok vi vare på kvitteringen og regnet over på slutten at vi var enige om hva regningen ble på. Bortskjemt som jeg var, betalte pappa for alle sammen. Jeg betalte kun for hotell og fly. Sånne reiser kan jeg like!

Pappa likte å ligge i ro og få mest mulig sol, jeg hadde ikke sjekket hvor varmt det er i Tyrkia på den tiden vi skulle dra. Det at det var 30 grader døgnet rundt falt meg ikke inn. Så jeg likte best skyggen og air conditioneren. I det minste siden jeg ville helst ikke ligge i sola konstant, og pappa ville det, og jeg er ung og sprek, skulle jeg kjøpe øl for pappa. De hadde forskjellige størrelser. Vannflasken ved siden av er faktisk en flaske som rommer en liter. 

Pappa greide å drikke opp ølet før det ble varmt.

Greit da, jeg holdt meg ikke bare til vann. Jeg drakk slush. Masse slush. Den var god. Den røde smakte dessverre bedre enn den grønne. Men kanskje det er like greit, for den grønne måtte jeg gå til stranda for å få. Og selv om jeg brukte solfaktor 30, holdt meg i skyggen med unntak da jeg gikk fra a til b og tok vannaerobicen (som var driiitgøy og enda mer sliten enn gøy!!) fikk jeg en fin hummerfarge. 

Jeg og pappa dro til Side den ene dagen. Da jeg så denne måtte jeg bare sende den til en god venninne, hun er (var?) veldig glad i de tre første Pirates of the Caribbean-filmene. Tror Johnny Depp er å takke. I det minste hadde de masse slike pirat-ting i side, og så og si alt så ut som veldig drøye kopier fra filmene. Sånn som denne.

Vi dro på buffet på hotellet den dagen de hadde tyrkisk mat (og desserter, obviously). Vi er begge glade i søtt, og tok en av hver og skulle dele på dem for å få smake på alt. Så hentet vi litt mer, og litt mer. Jeg hentet vel mat tre ganger, og dessert også tre ganger. Uten tvil var det dumt, ikke bare fordi jeg var mett etter selve maten, men også fordi .. vel, alle vet jo hvor søtt og klissete tyrkiske desserter er. Jeg tror de var 45% sukker, 45% smør, 5% fargemidler og 5% annet. Jeg ble helt slått ut på (den grønne!!) sofaen etterpå, og fikk god tid til å prøve å ta bilde av meg selv hvor jeg så søtest mulig ut. Måtte jo prøve å gjøre så GT savnet meg! Og om noen lurer, ja, låra mine er så hvite. Eller, dette var på slutten, så her var de det bruneste de har vært siden 2013 (Egypt-tur).

Så dette er omtrent de minnene jeg har fra turen, jeg sa vel også at jeg skulle komme med innlegg med hva jeg kjøpte. Men det eneste jeg kjøpte var mascara på flyet tilbake. Også kjøpte jeg på en måte sandaler i Tyrkia, men pappa betalte, så tells vel ikke? Jeg hadde også mat på flyet da! Og det betalte jeg selv, for det inngår under fly&hotell dealen. Verdens beste deal, om du spør meg. Med mindre jeg kunne fått det også da, men så bortskjemt er jeg vel ikke?
 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Litt om Tones liv. Ei helt normal person fra Hønefoss.  Arkiv


  Designet av (men modifisert av Tone)  hits