Tones lille hjørne
Hvor mye vil bryllupet koste?

 • 14.04.2016, 13:00

Dette spørsmålet kommer ofte opp. Ikke så rart egentlig, økonomi er spennende. Vi har ikke satt en maksgrense, at vi ikke kan bruke mer enn 5000 på sko eller 10 000 på mat. Vi velger det vi ønsker å ha, mens vi prøver å ha det rimeligst mulig. Det er jo tydelig at vi ikke har sett bare på økonomien, siden vi feirer på ett hotell. Rundt 1000 kroner regner vi per person i mat og drikke, så har vi jo kjøpt ringer, bestilt "egendesignet" kjole, kaker må vi se på også videre. Uten gjester blir det fort 15 000 kroner i utgifter. 

Og nå starter jeg å forklare, hvorfor ting blir så dyrt, hvorfor vi har gjort det og ikke det som er billigere. Så tenker jeg, hvorfor føler jeg at jeg må forklare valgene våres? Hvis vi ønsker å bruke 80 000 på en feiring av kjærligheten vi har for hverandre, hvor vi forhåpentligvis får mange gode minner, og ringer vi skal bære for resten av våres liv. Hvorfor skal jeg forklare det? Hvem sier at vi ikke kan feire som vi vil? Ingen. Ikke direkte til meg i det minste. Ingen har sagt til meg at det må være billigere/dyrere, men likevel skal jeg gyldiggjøre våres valg. Det irriterer meg.

Så lenge vi ikke trenger å ta opp ett lån, og vi føler vi har muligheten til å bruke pengene, og har lyst til det ikke minst. Så er det greit. Og den dagen noen sier meg i mot, da blir jeg overasket.

Bare noen tanker som surrer rundt i hodet mitt, merker at dagen nærmer seg.. Bare 142 dager igjen (Og to timer!)!

#TogG


 • Publisert i bryllup • Skriv en ny kommentar


  Litt om Tones liv. Ei helt normal person fra Hønefoss.  Arkiv


  Designet av (men modifisert av Tone)  hits