Tones lille hjørne
Kvantitet fremfor kvalitet?

 • 12.04.2016, 13:49

Jeg tenker mange ganger, oi, nå har jeg ikke skrevet noe på en uke. Kanskje jeg bør poste noe snart?

Men bloggen var jo for å dele litt av mitt liv, og det er jo ikke mye som skjer. Ikke liker jeg å ta bilder (de blir aldri skarpe) og ikke har jeg morsomme meninger som kan bli trykt på forsiden av avisen. Kvalitet fremfor kvantitet kanskje? Ikke at det er mye kvalitet over innleggene heller. Tenkte for de som ikke tror meg om at jeg ikke liker å ta bilder, å legge ved de tre siste bildene (sans snapchat) jeg har tatt:

Dette er det nyeste bildet. Jeg prøvde gellack, og bare dager etter hadde flere falt av! Jeg brekker jo negler i ett sett, og er uforsiktig som bare fy. Så jeg vet at det er nok noe jeg gjorde feil, likevel får jeg nytt gratis (tror jeg?). Det var ganske kule da, for de datt av helt hele, så det så ut som jeg brukte falske negler.

Fra priskrigen. Den koster vanligvis nesten 40 kroner og jeg ble litt sjokkert. Tok derfor bilde. Hva mer kan jeg si? Jeg kjøpte to. Du vet, i tilfelle jeg noen gang skal vaske.

Jeg skal jo "snart" ta vippeextensions, slik at i bryllupet våres ( #TogG ) kan jeg slippe å bruke mascara. For å unngå at de er for lange har jeg tatt bilde av dem, mange måneder før av en eller annen grunn, slik at jeg kan vise at "sånn vil jeg ha, men litt lengre!".

Og bildene før det? Er fra da vi hadde Adams matkasse hjemme, altså har jeg tatt tre bilder i løpet av over de to siste månedene. Kanskje ikke så rart jeg sjeldent bruker bilder i bloggen?


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Litt om Tones liv. Ei helt normal person fra Hønefoss.  Arkiv


  Designet av (men modifisert av Tone)  hits