Tones lille hjørne
Swiss Anti Cellulite

 • 17.08.2015, 16:21

Annonse

Dette innlegget er dedikert til Swiss Anti Cellulite, bedre sent enn aldri, eller hva? Flere av bloggene jeg leser daglig har allerde skrevet varmt om produkter til Swiss før, komikerfrue, Fotballfrue og Tatt av Kvinnene blant annet. Første gang jeg hørte om Swiss var faktisk av Ulrikke Lund i januar 2013! Skin Renewal som Fotballfrue skrev om har vært stor suksess for Swiss, som de blant annet vant Årets Innovasjon med! Swiss Anti Cellulite er en oppfølgerbehandling, og det er dette produktet jeg skal prøve å fortelle litt om. 

Swiss Anti Cellulite er som forgjengeren, men Rolleren er bredere og passer derfor bedre til disse fine låra våres som alltids kan bli litt glattere og mykere. Meningen med produktet er å gi muligheten til alle å få en profesjonell behandling hjemme i god ro uten å loppe seg helt og ikke kunne ta en uke i syden! Du får tre forskjellige produkter med i pakken, ett serum for bruk på kvelden og en krem for bruk på dagen, samt selve Swiss Body Rolleren. Du ruller på kryss og tvers på området du ønsker å hjelpe, for eksempel hvis du har cellulitter på baksiden av låret så ruller du der! Skarpe nåler som stikker inn i huden, gjerne i ett par minutter. Det er meningen at det skal bli rødt, og kanskje nesten føles ut som ett skrubbsår. Dette gjør huden mer åpen for nye produkter. Du bruker serum (kvelden) og kremen (dagen) under hele behandlingsperioden. 14% av serumet/kremer skal være aktive ingredienser og alle ingrediensene som er med har vist positive effekter mot cellulitt i kliniske studier! 

Så disse tre produktene åpner huden og gjør at huden selv starter å fikse seg, plus at du gir smører på produkter som hjelper huden. Du tar altså å reparerer huden fra innsiden og utsiden, selv om det kanskje blir rødt og litt hovent (dette fikser du ved å rulle før du legger deg, så er det bare senga som får se hvor rød du blir). 

Jeg har selv dessverre aldri tatt meg muligheten til å prøve produktene til Swiss, men jeg har jo sett på lignende produkter på eBay og tenkt meg tanken. Nå er det derimot så billig at jeg mye heller vil prøve ekte vare enn noe skummelt på eBay som kan med hell være bra, men som for alt jeg vet gjør at jeg gror vorter å starter å se ut som ei heks? Nei, da tar vi heller originalen! :) Kanskje jeg rekker å bli ennå mer smukk til bryllupet? 

Produktet er faktisk på tilbud nå, og koster 1499 kroner, men hvis du bruker koden BLOGG kan du få det til 1275 kroner (Altså spare 224 kroner mer enn om du bruker tilbudet på nettsiden deres). Når tilbudet er over er prisen 1890 kroner, det vil si fra ordinærpris kan du spare 615 kroner ved bruk av tilbudskoden.


 • Publisert i ANNONSE • sentrumjenta

  17.08.2015 kl.19:48

  Så flott ha en fin kveld :)<3

  Skriv en ny kommentar


  Litt om Tones liv. Ei helt normal person fra Hønefoss.  Arkiv


  Designet av (men modifisert av Tone)  hits