Tones lille hjørne
Save the Date

 • 14.08.2015, 09:18

Jeg har fått noen spørsmål i det siste om bryllupet, noen spesifikke spørsmål om en blir invitert. Noen som har spurt meg har overasket meg, som da en av de jeg ser på som mine nærmeste venninner spurte. Hvis vi ikke skal invitere de vi er glad i, hvem skal vi invitere? Kongen? 

Spørsmål har også blitt stilt om en får en såkalt "save the date", dette pleier jeg å si nei til. Sende ett kort til noen for å si at du kommer til å få en invitasjon? Det virker da ... rart. Kanskje hvis det hadde vært snakk om mange folk, men når onkler, tanter, bestemødre og familie blir bedt vet jeg ikke hvor viktig det er. For å være ærlig satser jeg på at vennene våres vet bedre, at pappa som forteller alt til alt og alle har sagt ifra til familien på min side, og GT sin side er jeg litt mindre sikker på.. 

Så lenge ikke min søster spør meg om hun blir invitert tror jeg ikke at noen skal bli halshugd, så er noen i tvil kan de vel sikkert høre.. eller bare sjekke postkassen sin hver dag - bare husk! No post on Sundays!

#TogG


 • Publisert i bryllup • Skriv en ny kommentar


  Litt om Tones liv. Ei helt normal person fra Hønefoss.  Arkiv


  Designet av (men modifisert av Tone)  hits