Tones lille hjørne
Skal vi danse?

 • 06.08.2015, 08:26

Alt i dette innlegget er mine meninger, eller det jeg har lest. Og ikke noe jeg har snakket med GT om som i de fleste andre innlegg under denne kategorien.

Den første dansen som nygift, virker som fort kan være den viktigste. Det står på så og si alle huskelister jeg har funnet, "lær å danse vals". Så har vi meg, og vi har GT, som begge er mindre elegante enn en hund som lukter mat. Hvordan skal vi få til å lære noe slikt, når vi bare har litt over ett år på oss? Jeg vurderte kurs, men enten er jeg idiot eller så er det ikke så mange av dem. Dessuten vet jeg ikke helt om det er noe jeg ønsker å gjøre..

Men det er visst ikke bare selve dansen som er viktig, men hvilken sang, og hvem andre som er med og danser når? Jeg har jo aldri fått sett dette i gang i virkeligheten, men fra det jeg har lest på norske fora så er det vanlige at brudeparet danser en dans, så kommer enten foreldre inn (men med miks far+svigermor) eller forlovere. Deretter skal disse tre/fire gruppene danse litt, før alle andre kan være med.

Ja... Alt dette minner meg om en opptreden vi kan se i "skal vi danse", og aller helt vil jeg bare stenge av så det ikke er noe dansegulv.

Så minner jeg meg på, det er jo en dag, jeg skal ikke gjøre dette igjen. Så starter hjernen å kverne, hvor langt kan og skal jeg dra det?

#TogG


 • Publisert i bryllup • Skriv en ny kommentar


  Litt om Tones liv. Ei helt normal person fra Hønefoss.  Arkiv


  Designet av (men modifisert av Tone)  hits